Abonati-va prin email:

Introduceti adresa dumneavoastra de email pentru a va inscrie la newsletter:

Delivered by FeedBurner

14 ianuarie 2009

Workshop cu tema - "Lucrand cu emotiile"

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MINDCARE (membru al MedLife Group) Organizeaza in perioada 5 - 8 Februarie 2009 workshop-ul cu tema:
“Lucrand cu emotiile”

Ziua 1: Exprimarea furiei si managementul violentei Toti copiii construiesc furie inauntrul lor. Multi dintre ei exprima furia in moduri inadecvate.. Acest workshop ofera instrumente pentru a-i ajuta pe copiii cu probleme legate de furie sa o elibereze intr-un mod securizat si chiar distractiv.

Ziua 2: Probleme legate de abuz si abandon Abuzul in copilarie se afla adesea la baza modificarilor comportamentale. Dimineata acestei zile va fi petrecuta invatand modalitati practice pentru a-i ajuta pe copiii care au aceste probleme. Dupa – amiaza este destinata invatarii si intelegerii emotiilor legate de abandon.

Ziua 3: Construirea increderii in propriile forte si a stimei de sine Stima de sine scazuta este cel mai frecvent intalnit simptom al problemelor emotionale in randul copiilor.Ajutand copiii sa construiasca o imagine de sine pozitiva, sanatoasa prinintermediul activitatilor distractive, ii veti ajuta sa isi rezolve si alte dificultati.

Ziua 4: Miscare si muzica Copiilor le place in mod natural miscarea. In terapie aceasta nepoate ajuta pentru a-i face pe copii sa se simta bine si sa isi rezolve uneleprobleme. Miscarea si muzica ii ajuta pe copii sa se exprime intr-un mod hazliu si sanatos.

Formatori: Roger Day Formator Acreditat, PTSTA, CTA, Certified Play Therapist, UKCP Registered Psychotherapist
Roger este un play therapist entuziast si psihoterapeut specializat in munca cu copii si familii, realizand o abordare creativa a terapiei. Este calificat pentru a preda Play Therapy si Analiza Tranzactionala. Este autorul a peste 15 carti, cele mai multe din ele pentru sau despre copii.

Christine Day Formator Acreditat, NNEB (Educatori), Diploma in Counselling Christine este specializata in terapia copiilor prescolari si foarte mici, avand o abordare practica a terapiei si trainingului.

*workshopul nu a fost acreditat la Colegiul Psihologilor si psihologii care participa nu primesc credite de formare continua

Niciun comentariu: