Abonati-va prin email:

Introduceti adresa dumneavoastra de email pentru a va inscrie la newsletter:

Delivered by FeedBurner

14 ianuarie 2009

Cursuri de formare de baza acreditate pentru obtinerea atestatului de libera practica in psihoterapie sistemica de familie si cuplu

Asociatia de Psihoterapia Familiei si Cuplului Iasi anunta organizarea cursurilor de formare de baza acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania pentru obtinerea atestatului de libera practica in psihoterapie sistemica de familie si cuplu

Se vor organiza grupuri in urmatoarele locatii , cu echipa deformatori Diana Laura Ciubotaru si Adina Karner Hutuleac, in perioada5 februarie-8 martie 2009 (cursurile introductive):
Iaşi, Bacau, Piatra Neamt, Bucuresti, Galati, Constanta

Cursul introductiv de 60 de ore face parte dintr-o formare de 750 deore pe durata de patru ani, structurata si organizata conformcriteriilor Colegiului Psihologilor si FRP .
Formatorii si scoala deterapie sunt acreditate de Colegiul Psihologilor si FRP.
Certificatele eliberate la finalul formarii sau cele de etapa, sunt acceptate decolegiu pentru eliberarea atestatului de libera practica in consilierepsihologica si psihoterapie sistemica de familie si cuplu inconditiile legii.

APFC Iasi este asociatie de profesionisti, membra a Federatiei Romanede Psihoterapie FRP, acreditata ca furnizor de formare de catre CPRiar echipele de traineri care sustin cursurile de formare suntcompuse din psihoterapeuti de familie pregatiti si certificati lanivel national si european conform criteriilor EFTA -EuropeanAssociation of Family Therapy.
Cursurile se adreseaza psihologilor, pedagogilor, psihopedagogilor,asistentilor sociali si medicilor precum si studentilor aflati inultimul an de studiu la facultatile cu specializarile sus mentionate.
Inscrierile se pot face pana la data de 1 februarie 2009.

Pentru inscriere la cursul din orasele IASI si GALATI si BACAU laadresa de mail adinakarner@ymail.com - cu mentiunea: "pentruinscriere la cursul din Iasi /Galati/ Bacau", sau telefon 0722 614641.
Persoana de contact: formator Adina Karner Hutuleac

Pentru inscriere la cursul din orasele BUCURESTI si CONSTANTA, PIATRANEAMT - email: dianaciubotaru@ymail.com cu mentiunea: "pentru inscriere la cursul din Bucuresti/Constanta/Piatra Neamt", sau telefon0742 094746.
Persoana de contact: formator Diana Ciubotaru

Pentru inscriere se va trimite un CV, o scrisoare de intentie siconfirmarea platii unei taxe de inscriere (nr si data ordinului deplata) in valoare de 50 RON in contul Asociatiei de Psihoterapia Familiei si a Cuplului Iasi, deschis la BRD sucursala Iasi, cod IBANRO49BRDE240SV19685132400 la persoanele de contact sus mentionate.

Pentru informatii suplimentare scrieti persoanelor de contact sauputeti accesa si pagina webb a asociatiei www.apfc.ro

Niciun comentariu: