Abonati-va prin email:

Introduceti adresa dumneavoastra de email pentru a va inscrie la newsletter:

Delivered by FeedBurner

14 ianuarie 2009

Curs - "EXPERIENTA UNICA A TERAPIEI PRIN DANS SI MISCARE"

Cursul "EXPERIENTA UNICA A TERAPIEI PRIN DANS SI MISCARE"
Bucuresti, 18-22 mai 2009
Dan's Discovery va lanseaza invitatia de a participa la atelierul de lucru in dans-terapie desfasurat in perioada 18-22 mai 2009 la Bucuresti- un atelier dinamic si practic condus de Cathy Lebeaux, dans-terapeut american cu vasta experienta in domeniu.
Atelierul se adreseaza specialistilor in consiliere si psihoterapie, care lucreaza cu clienti in cabinete sau clinici. Instrumentele de lucru vizeaza ca populatii-tinta: clientii copii, adulti sau familii dar si grupurile terapeutice. Ca problematici vizate mentionam: stresul, anxietatea, managenentul furiei, trauma dar si dezvoltarea si cresterea personala. Vom lucra pe larg cu arhetipuri, mituri si povesti, vom avea momente de discutii si lectura.
Abordarile teoretice care stau la baza informatiilor si tehnicilor expuse sunt de natura gestalt-terapeutica, analitica (jungiana) dar si cognitiv-comportamentala.
Ceea ce veti obtine ca urmare a participarii la acest atelier unic in Romania: notiuni de baza si tehnici de miscare si dans-terapie, strategii de imbinare a acestor tehnici cu terapiile verbale sau alte forme de art-terapie (povesti, muzica, cutia cu nisip) si, nu in ultimul rand, experienta proprie cu beneficiile acestei metode.

Formatorul: Cathy Lebeaux, MA, LCMHC, ADTR,, NCC
A absolvit Universitatea Antioch din SUA si are un master in "Dance/ Movement Therapy and Counselling Psychology". Are o experienta de 14 ani in care a imbinat dans-terapia cu terapiile verbale si cu alte forme de art-terapie. Cathy integreaza activ in munca ei arhetipurile, miturile si povestile. Ea a lucrat in scoli din America, agentii de sanatate mentala si intr-un program intensiv pentru femeile- supravietuitoare ale unor traume severe. Acum lucreaza in practica privata cu copii cu dizabilitati si alte tulburari, cu familii, cu supravietuitori ai traumelor, adulti cu anxietate, depresie, tulburari afective bipolare si altele.
Cathy Lebeaux este presedintele filialei New England a Asociatiei Americane de Dans Terapie, preda la Universitatea Antioch, este supervizor recunoscut pentru psihoterapeutii care aplica pentru dreptul de libera practica in dans-terapie si consiliere.

Detaliile atelierului:
Este vorba de un atelier intensiv care propune 40 de ore de experimentare aici si acum a dans-terapiei, de predare a unor concepte de baza si discutii interactive. In urma informatiilor oferite in formularele de inscriere, Cathy Lebeaux este dispusa sa orienteze tematica si catre interesele si intrebarile participantilor.

Pentru asigurarea interactiunii directe si calitatea experientei numarul maxim de participanti este de 25.
Costul atelierului: 400$ (dolari) .
Contact:
Irina Tepuru- psihoterapeut cu drept de libera practica
0742002734; irina_tepuru@yahoo.com;
Detalii pe www.dansdiscovery.ro

*acest curs nu a fost acreditat de Coleiul Psihologilor si nu se primesc credite de formare continua

Niciun comentariu: