Abonati-va prin email:

Introduceti adresa dumneavoastra de email pentru a va inscrie la newsletter:

Delivered by FeedBurner

06 ianuarie 2009

Invitatie

Vineri 16 ianuarie 2009, ora 16.00,in Oradea, str Universitatii, la Facultatea de Stiinte Socio-Umane, Specializarea Psihologie, va avea loc o intalnire de lucru a psihologilor cu atestat de libera practica in domeniul psihologiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala, specialitatea psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale.

Ordinea de zi:
- elaborarea unui ghid de evaluare psihologica a persoanelor pentru profesii care impun obtinerea permisului de port arma ;
- aspecte ce tin de reglementarile legislative pentru obtinerea permisului de port arma corelate cu legislatia in vigoare privind practica in psihologie aplicat. Invitat dl.jurist Iulian - Laurentiu Stefan, din partea Colegiului psihologilor din Romania.
- dezbaterea intentiei de infiintare a unei asociatii profesionale a psihologilor cu activitate din domeniul psihologiei aplicate pentru securitate nationala. .
-diverse ;

Sunt asteptati toti colegii, indiferent de domeniul aplicativ in care activeaza, care sunt interesati de dezbaterile pe temele expuse mai sus.

Niciun comentariu: