Abonati-va prin email:

Introduceti adresa dumneavoastra de email pentru a va inscrie la newsletter:

Delivered by FeedBurner

20 martie 2009

Simpozion international de psihologie, SICAP 2009 – Buzias, 24-25 aprilie

Facultatea de Psihologie a Universitatii „Tibiscus” din Timisoara (www.fp.tibiscus.ro), impreuna cu Centrul de Reeducare Buzias, Administratia Nationala a Penitenciarelor (www.anp-just.ro), organizeaza cea de-a XVIII-a editie a Simpozionului International „Cercetari si Aplicatii in Psihologie”, manifestare intitulata „Teoretic si aplicativ in cercetarea psihologica”. Aceasta se va desfasura in statiunea Buzias, judetul Timis, in perioada 24-25 aprilie 2009.

Simpozionul se adreseaza indeosebi specialistilor si studentilor cu cercetari in domeniul stiintelor socio-umane, dar si celor care doresc sa audieze lucrarile simpozionului. Din comitetul stiintific fac parte atat nume cu rasunet in psihologia romaneasca, cat si specialisti recunoscuti de peste hotare.

Sectiunile simpozionului sunt: Psihologia sănătăţii , Psihoterapie, Psihologia educaţiei, Psihologie organizaţională, Psihocriminologie, Varia, Poster, Workshop.

Colegiul Psihologilor din Romania acorda credite pentru participare la acest simpozion.
Pe site-ul dedicat simpozionului, www.sicap.eu, se regasesc detalii referitoare la sectiunile si programul simpozionului, conditiile de redactare a lucrarilor, termenele limita, taxa de participare, oportunitatile de cazare si alte informatii utile, precum si formularul de inscriere.

Informatii: www.sicap.eu
Email: info@sicap.eu
Telefon: 0747-770632

Niciun comentariu: