Abonati-va prin email:

Introduceti adresa dumneavoastra de email pentru a va inscrie la newsletter:

Delivered by FeedBurner

12 martie 2009

Congresul International de Psihologie cu tema: „Cercetarea psihologica moderna: Cercetari cantitative vs. Cercetari calitative???”

Va invitam sa participati la manifestarile Congresului International de Psihologie cu tema: „Cercetarea psihologica moderna: Cercetari cantitative vs. Cercetari calitative???”, care se vor desfasura la Sibiu, in perioada 22 – 24 mai 2009 (www.ascips.ro).

Aceasta manifestare este creditata de Colegiul Psihologilor din Romania.

Obiectivul nostru fundamental il constituie reunirea unor specialisti, a unor practicieni de mare valoare in domeniu, în vederea realizării schimbului de informaţii intre aceştia. Ne propunem sa oferim specialistilor si tinerilor cercetatori oportunitatea de a-si prezenta munca in diferite ramuri ale psihologiei, de a-si face
cunoscute ultimele metode si instrumente de cercetare, de a realiza un schimb intens de informatii, benefic tuturor participantilor, ca si psihologiei in ansamblu.

In cadrul manifestării, puteti fi implicat /-a in derularea unui mare numar de activitati deosebit de interesante: expuneri, training-uri, work-shop-uri, dezbateri si mese rotunde.

Lucrarile Congresului se vor desfăsura pe urmatoarele secţiuni:
- Cercetari in psihologie clinica
- Cercetari in psihologie cognitiva
- Cercetari in psihologie educaţionala si psihopedagogie speciala
- Cercetari in psihologie sociala
- Cercetari in psihologia muncii (organizaţionala), transporturilor si serviciilor
- Cercetari in psihologie aplicata in domeniul Apararii, Ordinii Publice si Sigurantei Nationale

Manifestarea stiintifica pe care o organizam este dedicata exclusiv unor aspecte de ordin practic, aplicativ, metodologic ale psihologiei, legate de cercetarea actuala, de implicatiile ei metodologice, etice, sociale, culturale.

În speranta că veti accepta invitatia noastra, asteptam cu nerabdare aceasta intalnire.

Cu respect,
Dr. Marius Milcu,
Presedinte al Comitetului Organizator
www.ascips.ro

Niciun comentariu: