Abonati-va prin email:

Introduceti adresa dumneavoastra de email pentru a va inscrie la newsletter:

Delivered by FeedBurner

26 martie 2009

1+20=21 de workshopuri la Sibiu

In vederea unei bune derulari a Congresului din 22-24 mai de la Sibiu, va trebui sa tineti seama de urmatoarele precizari:
1. Sectiunea de JUNIORI se adreseza exclusiv studentilor, care sunt lipsiti de posibilitati financiare. Pentru inscrierea la acesta sectiune, este necesara o copie (scan sau foto) dupa carnetul de student.
2. Dupa cum ati observat, LISTA DE WORKSHOPURI a fost definitivata. In acest moment, avem confirmarea tuturor celor 21 de workshopuri.
3. Va rugam sa consultati cu atentie Lista respectiva inainte de a completa formularul de inscriere, deoarece orice modificari ulterioare sunt dificil de realizat (este nevoie de stergerea din baza de date a inscrierii initiale, pentru a va putea inscrie din nou), necesitand interventia administratorului de site in acest sens.
4. Observati ca workshopul 11, desi a ramas in acelasi domeniu de referinta (psihologia transporturilor), si-a schimbat sustinatorii, din motive care nu tin de organizatori.
5. COMPLETATI CU MAXIMA ATENTIE FORMULARUL DE INSCRIERE. In acest fel, va completati singuri datele de pe diploma de participare. Aceste date intra in baza de date, de unde - cu un singur click - vor fi tiparite direct pe diplomele dv. Repet, practic va completati singuri diplomele de participare, astfel incat ar fi de dorit sa nu existe niciun fel de greseli in formularul respectiv.
6. Unele workshopuri incep deja sa se aglomereze, locurile fiind limitate de catre sustinatori. Exista unele workshopuri care se dovedesc a fi deosebit de cautate si la care locurile sunt pe cale de a se epuiza. Va sugeram sa alegeti cu grija si sa nu asteptati pina in ultima clipa.
7. In cateva zile vom afisa pe site PROGRAMUL MANIFESTARILOR, pentru a va putea face o planificare convenabila a activitatilor din 22-24 mai.
8. Pentru cei care au contribuit la cele 3 volume de la editia de anul trecut: v-am fi recunoscatori daca imi trimiteti o confirmare de primire a volumelor cuvenite.
9. Cei care doresc sa se inscrie cu lucrari, va rugam insistent sa descarcati formularul de lucrare de pe site si sa introduceti textul direct in acesta. Nu modificati fisierul, nu faceti alt fisier, pur si simplu introduceti textul in el si atat.
10. In perioada in care sunt planificate manifestarile Congresului, vremea la Sibiu este de obicei superba, fapt care ne va permite tuturor sa ne relaxam in zonele de agrement invecinate: Rasinari-Paltinis, Marginimea Sibiului. Orasul arata foarte bine in urma renovarilor din perioada Capitalei Culturale, si, cu siguranta, merita a fi vizitat.
Va dorim sa aveti o primavara frumoasa si va asteptam la Sibiu.

Dr. Marius Milcu,
Presedinte al Comitetului Organizator
www.ascips.ro

Niciun comentariu: