Abonati-va prin email:

Introduceti adresa dumneavoastra de email pentru a va inscrie la newsletter:

Delivered by FeedBurner

20 martie 2009

Cursuri pentru obtinerea atestatului de libera practica in psihoterapie sistemica de familie si cuplu

Asociatia de Psihoterapia Familiei si Cuplului Iasi anunta organizarea cursurilor de formare de baza acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania pentru obtinerea atestatului de libera practica in psihoterapie sistemica de familie si cuplu

Se vor organiza grupuri in urmatoarele locatii , cu echipa de formatori Diana Laura Ciubotaru si Adina Karner Hutuleac, (cursurile introductive):
Bucuresti - data limita de inscriere 20 aprilie
Galati - data limita de inscriere 20 iulie
Cursul introductiv de 60 de ore face parte dintr-o formare de 750 de ore pe durata de patru ani, structurata si organizata conform criteriilor Colegiului Psihologilor si FRP . Formatorii si scoala de terapie sunt acreditate de Colegiul Psihologilor si FRP. Certificatele eliberate la finalul formarii sau cele de etapa, sunt acceptate de colegiu pentru eliberarea atestatului de libera practica in consiliere psihologica si psihoterapie sistemica de familie si cuplu in conditiile legii.
APFCIasi este asociatie de profesionisti, membra a Federatiei Romane de Psihoterapie FRP, acreditata ca furnizor de formare de catre CPR iar echipele de traineri care sustin cursurile de formare sunt compuse din psihoterapeuti de familie pregatiti si certificati la nivel national si european conform criteriilor EFTA -European Association of Family Therapy.
Cursurile se adreseaza psihologilor, pedagogilor, psihopedagogilor, asistentilor sociali si medicilor precum si studentilor aflati in ultimul an de studiu la facultatile cu specializarile sus mentionate.
Pentru inscriere la cursul din orasul GALATI la adresa de mail adinakarner@ymail.com - cu mentiunea: "pentru inscriere la cursul din Galati", sau telefon 0722 614641. Persoana de contact: formator Adina Karner Hutuleac
Pentru inscriere la cursul din orasul BUCURESTI - email:dianaciubotaru@ymail.com cu mentiunea: "pentru inscriere la cursul din Bucuresti sau telefon 0742 094746. Persoana de contact: formator Diana Ciubotaru
Pentru inscriere se va trimite un CV, o scrisoare de intentie si confirmarea platii unei taxe de inscriere (nr si data ordinului de plata) in valoare de 50 RON in contul Asociatiei de Psihoterapia Familiei si a Cuplului Iasi, deschis la BRD sucursala Iasi, cod IBAN RO49BRDE240SV19685132400 la persoanele de contact sus mentionate.
Pentru informatii suplimentare scrieti persoanelor de contact sau puteti accesa si pagina webb a asociatiei www.apfc.ro

Niciun comentariu: