Abonati-va prin email:

Introduceti adresa dumneavoastra de email pentru a va inscrie la newsletter:

Delivered by FeedBurner

23 februarie 2009

Formare in Interviul Motivational

PsyMotion va invita sa participati la cele doua module de formare in Interviul Motivational, una dintre cele mai eficiente metode utilizate in schimbarea comportamentala.

Formarea in Interviul Motivational poate contribui la dobandirea si practicarea unui model teoretic si practic pertinent si se adreseaza profesionistilor care lucreaza in domenii ca: social, medical, juridic sau educativ, in care apare necesitatea schimbarii unui anumit comportament.

Modulul 1
Obiectiv: oferirea unei imagini de ansamblu cu privire la natura interviului motivational si oferirea unor cunostinte de baza cu privire la principiile si abilitatile practice ale interviului motivational.
Perioada: 20 - 22 martie 2009

Modulul 2
Obiectiv: Dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor necesare practicarii tehnicilor avansate ale interviului motivational in scopul cresterii si mentinerii motivatiei pentru schimbare si integrarea acestora in practica curenta.
Perioada: 3 - 5 iulie 2009

Taxa participare: 350 lei/ modul
Pentru participantii care se inscriu la ambele module taxa este de 300 lei/modul. Pentru grupuri (mai mult de 5 participanti) taxa este de 300 lei/modul.

Mai multe detalii referitoare la acest curs pe http://www.psymotion.ro/ sau ne puteti contacta la numarul de telefon: 021.781.22.59

Niciun comentariu: