Abonati-va prin email:

Introduceti adresa dumneavoastra de email pentru a va inscrie la newsletter:

Delivered by FeedBurner

18 februarie 2009

Curs de consiliere psihologica - Bucuresti

Asociatia de Consiliere Psihologica din Bucuresti este o asociatie profesionala acreditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania pentru a realiza formarea psihologilor in consiliere psihologica (cu orientare psihodinamica);
Programa de formare cuprinde (pentru prima treapta - numita consilier sub supervizare) un numar de 250 de ore de cursuri teoretice si aplicative si un numar de minim 75 ore de psihoterapie/consiliere personala cu un membru formator al Asociatiei.
Un nou curs pentru psihologi sau studenti in ultimul an la Psihologie va incepe in data de 25 februarie 2009. Cursurile (de 12 ore/luna) au loc in 2 zile de miercuri pe luna, orele 17,00 - 20,00, si intr-o zi de sambata pe luna, orele 10,00 - 16,00, in strada Occidentului, nr. 44, sector 1 (zona Piata Victoriei).

Costul cursului: 190 Ron/luna.

Formatori:
-Corneliu Irimia, doctor in psihopatologie al Universitatii Paris 7, Denis Diderot, psihoterapeut, psiholog principal, supervizor.
-Magda Ionescu, psihoterapeut, psiholog principal, supervizor.
-Matei Georgescu, doctor in psihopatologie al Universitatii Paris 7, Denis Diderot, conferentiar universitar, psihoterapeut, psiholog principal, supervizor.
-Andrei Constantinescu, master Universitatea Paris 7, Denis Diderot, psihoterapeut, psiholog principal, supervizor.
-Daniela Luca, doctor in psihopatologie al Universitatii Paris 7, Denis Diderot, psihoterapeut, psiholog principal, supervizor.

Pentru inscrieri la interviul de selectie trimiteti un CV si o scrisoare de intentie pana in data de 9 februarie 2009 prin email la adresa : asociatiadeconsiliere@gmail.com

Niciun comentariu: