Abonati-va prin email:

Introduceti adresa dumneavoastra de email pentru a va inscrie la newsletter:

Delivered by FeedBurner

23 februarie 2009

Cursurile de terapie prin jos si dramaterapie

* Asociatia nu este acreditata de Colegiul Psihologilor si cursul de formare nu este acreditat. In aceasta conditie, participantii nu vor primi credite de formare continua in psiholgia clinica, consiliere sau psihoterapie.

In cursul anului 2009, Asociatia Project Wolf, in colaborare cu Asociatia de Terapie prin Joc si Dramaterapie din Romania, a programat o serie de cursuri de pregatire in terapie prin joc si dramaterapie, conform listei de mai jos. Toate cursurile vor avea loc in Zarnesti, Brasov, str. Noua nr 12 A si vor fi sustinute de catre Dr. Sue Jennings si colaboratorii acesteia.

FEBRUARIE 7-8
Lucrul cu pierderea si doliul: abilitati practice si strategii pentru sprijinirea persoanelor trec prin situatii bruste si neasteptate de pierdere; moarte violenta si sinucidere; pierderea copilului si pierderi suferite de catre copii.
Costul cursului este de 160 lei

SCOALA DE PRIMAVARA - 10-15 APRILIE se desfasoara in trei module de cate doua zile. O persoana poate opta sa participe la unul, doua sau la toate trei, in functie si de cursurile la care a participat anterior. Costul unui modul este de 160 de lei. Cei care vor participa la toate modulele vor plati 450 de lei.
- modulul 1 - 10-11 aprilie: Introducere in dramaterapie si terapie prin joc, partea 1 (nivel I)
- modulul 2 - 12-13 aprilie: Lucrul cu persoanele varstnice, inclusiv persoane cu demente (nivel II/III)
- modulul 3 - 14-15 aprilie: Lucrul cu abuzul sexual la copii si adulti (nivel III)

SCOALA DE VARA - 20-25 IUNIE se desfasoara in trei module de cate doua zile. O persoana poate opta sa participe la unul, doua sau la toate trei, in functie si de cursurile la care a participat anterior si nivelul de pregatire la care se afla. Costul unui modul este de 160 de lei. Cei care vor participa la toate modulele vor plati 450 de lei.
- modulul 1 - 20-21 iunie: Ingrijirea creativa: lucrul cu copiii si adultii din institutii, inclusiv persoane cu dificultati de invatare (nivel I)
- modulul 2 - 22-23 iunie: Introducere in dramaterapie si terapie prin joc, partea 2 (nivel I)
- modulul 3 - 24-25 iunie: Lucrul creativ cu autismul, partea 2 (nivel II/III)

SCOALA INTERNATIONALA DE VARA - 20-25 IULIE "Mandale, Roti medicinale si Artele de Vindecare" - se desfasoara pe parcursul a sase zile si costa 600 lei.

Pentru detalii si inscrieri, persoana de contact Ioana Serb, telefon 0751093620, mail ion_as@yahoo.com

Pentru detalii legate de Dr Sue Jennings si activitatea acesteia, accesati www.suejennings.com si www.projectwolf.co.uk

Niciun comentariu: